• Početna stranica
  • Pravne napomene i uvjeti korištenja
  • Mapa weba
  • Kontakti
  • English
 
Traµilica:
traži
Newsletter
Pišite nam
Žurno obavješćivanje
bullet Novosti
bullet Arhiv 2014.
bullet Arhiv 2013.
bullet Arhiv 2012.
bullet Arhiv 2011.
bullet Arhiv 2010.
bullet Arhiv 2009.
bullet Arhiv 2008.
bullet Arhiv 2007.
bullet Arhiv 2006.
bullet Arhiv 2005.
bullet O Agenciji
bullet Cjenik usluga Agencije
bullet Javna nabava
bullet SEP
bullet Međunarodna suradnja
bullet Predavanja i radionice
bullet Korisni linkovi
bullet Zakoni i pravilnici
bullet Publikacije i izvješća
bullet Obrasci
bullet Suglasnosti
bullet Posao i karijera
bullet MRP i DCP postupci
bullet Kontakti
Sažetak i uputa o lijeku
Zadnje objavljeno
Lijekovi siročad
Politika kakvoće
Pravila vladanja
Zahtjev za pristup informacijama
Zadovoljstvo korisnika
Pritužba na rad ALMP
RSS - Really Simple Syndication
Novosti

Obavijest o početku poslovanja pisarnice HALMED-a isključivo na lokaciji Ksaverska cesta 4
01.04.2015.

Obavještavaju se svi korisnici usluga da je pisarnica Agencije za lijekove i medicinske proizvode od danas 1. travnja 2015. godine započela s poslovanjem isključivo na jednoj lokaciji, na adresi Ksaverska cesta 4, Zagreb.

U skladu s navedenim, od 1. travnja 2015. godine na adresi Ksaverska cesta 4 zaprima se sva pošta, uzorci, dokumentacija za lijekove (odobrenja, izmjene i obnove odobrenja), dokumentacija za farmakovigilanciju (uključujući i onu vezanu uz prijave nuspojava koje se odnose na odobrena klinička ispitivanja: SUSAR, DSUR), dokumentacija za medicinske proizvode te dokumentacija za Središnje etičko povjerenstvo.

Za zaprimanje više od osam predmeta potrebna je najava podnositelja zahtjeva na brojeve telefona 01/4884 162, 01/4884 163 i 01/4884 106.

Radno vrijeme pisarnice je od 8.00 do 15.30 sati.

Ostale novosti

Nastavna obavijest o nestašici lijeka Propranolol Sandoz 40 mg tablete (propranolol)
17.04.2015.

Nastavno na raniju obavijest o nestašici lijeka Propranolol Sandoz 40 mg tablete (propranolol) na tržištu Republike Hrvatske, nositelj odobrenja za stavljanje u promet navedenog lijeka, Sandoz d.o.o., obavijestio je Agenciju za lijekove i medicinske proizvode o produljenju nestašice.

Normalizacija opskrbe tržišta lijekom Propranolol Sandoz 40 mg tablete očekuje se u lipnju 2015. godine.

Dodatne informacije dostupne su u nastavku obavijesti.

[opširnije]

Novoodobreni lijekovi
17.04.2015.

Popis novoodobrenih lijekova za razdoblje od 1. ožujka 2015. godine do 31. ožujka 2015. godine dostupan je u nastavku obavijesti.

[opširnije]

Pismo zdravstvenim radnicima o novom popisu kompatibilnih uređaja za određivanje razine glukoze u krvi kod pacijenata liječenih Extraneal otopinom za peritonejsku dijalizu (ikodekstrin)
14.04.2015.

Tvrtka Agmar d.o.o. je u suradnji s Agencijom za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) uputila pismo zdravstvenim radnicima o novom popisu kompatibilnih uređaja za određivanje razine glukoze u krvi kod pacijenata liječenih Extraneal otopinom za peritonejsku dijalizu (ikodekstrin).

Dodatne informacije i tekst pisma zdravstvenim radnicima dostupni su u nastavku obavijesti.

[opširnije]

Ravnateljica HALMED-a održala predavanje na konferenciji "Razvoj, inovacije, dostupnost i sigurnost pacijenata" svjetske organizacije DIARavnateljica HALMED-a održala predavanje na konferenciji "Razvoj, inovacije, dostupnost i sigurnost pacijenata" svjetske organizacije DIA
13.04.2015.

Ravnateljica Agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED), dr. sc. Viola Macolić Šarinić, dr. med. spec., sudjelovala je danas, zajedno s predstavnicima relevantnih europskih tijela iz područja lijekova, na okruglom stolu u sklopu konferencije pod nazivom "Razvoj, inovacije, dostupnost i sigurnost pacijenata". Konferencija se u organizaciji svjetske organizacije Drug Information Association (DIA) održava u Parizu od 13. do 15. travnja 2015. godine.

Na okruglom stolu posvećenom pedesetoj obljetnici postojanja EU zakonodavstva za lijekove ravnateljica HALMED-a održala je, zajedno s Xavierom De Cuyperom, glavnim izvršnim direktorom Belgijske agencije za lijekove (AFMPS), predavanje o znanstvenom doprinosu povjerenstava Europske agencije za lijekove te mreža nacionalnih stručnjaka na području lijekova.

Dodatne informacije dostupne su u nastavku obavijesti.

[opširnije]

Radionica: "Regulatorni okvir u prometu lijekovima"
13.04.2015.

U organizaciji Agencije za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) u Zagrebu će se održati radionica "Regulatorni okvir u prometu lijekovima". Radionica će se održati u svibnju 2015. godine, u prostorijama HALMED-a, na adresi Ksaverska cesta 4. Točni datumi održavanja radionice bit će objavljeni naknadno, ovisno o broju prijavljenih polaznika.

Detaljne informacije dostupne su u nastavku obavijesti.

[opširnije]

«  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  »