Novosti i edukacije

Konferencija Europske udruge proizvođača generičkih lijekova naziva: "Upoznavanje nacionalnih regulatornih agencija za lijekove i proizvođača generičkih lijekova s nadolazećim izazovima Europske unije"

24.05.2007.

U četvrtak, 24. svibnja 2007. godine, s početkom u 9:00 sati započela je 3. konferencija Europske udruge proizvođača generičkih lijekova, u Hotelu Le Méridien Lav, Podstrana, Split.

Konferencija je okupila 140 predstavnika iz regulatornih agencija, zavoda za intelektualno vlasništvo i proizvođača generičkih lijekova iz zemalja jugoistočne Europe.

Organizator konferencije je Europska udruga proizvođača generičkih lijekova (European Generic Medicines Association, EGA). Suorganizatori iste su: Agencija za lijekove i medicinske proizvode Republike Hrvatske, Pliva d.d. i Belupo, lijekovi i kozmetika d.d.

Konferenciju su otvorili: doc. dr. sc. Siniša Tomić, ravnatelj Agencije za lijekove i medicinske proizvode RH koji je ujedno pozdravio sve prisutne i u ime Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi RH te gospodin Greg Perry, generalni direktor Europske udruge proizvođača generičkih lijekova.

Priopćenje za javnost s detaljnijim informacijama o konferenciji možete naći ovdje.

Priopćenje Europske udruge proizvođača generičkih lijekova nalazi se pod linkom:
www.egagenerics.com/pr-2007-05-24.htm

Povratak