O HALMED-u

Rezultati natječaja

Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je dana 20. svibnja 2019. godine na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radno mjesto višeg stručnog suradnika za biostatistiku u Uredu za znanstveni savjet u Ravnateljstvu. Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata za navedeno radno mjesto je odabrana kandidatkinja Marija Pekas, mag. math.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je dana 14. svibnja 2019. godine na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radno mjesto višeg stručnog savjetnika za ocjenu nekliničke i kliničke dokumentacije lijeka u Odsjeku za ocjenu sigurnosti i djelotvornosti lijekova u Odjelu za odobravanje lijekova. Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata za navedeno radno mjesto je odabrana kandidatkinja Ana Dugonjić Okroša, mr. pharm., univ. mag. pharm.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) donijela je Odluku o poništenju natječaja kojeg je objavila na portalu MojPosao.net 3. lipnja 2019. godine, za radno mjesto glavnog koordinatora za informiranje u farmakovigilanciji u Odsjeku za farmakovigilanciju i racionalnu farmakoterapiju u Odjelu za sigurnu primjenu lijekova i medicinskih proizvoda.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je dana 25. ožujka 2019. godine na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radno mjesto višeg stručnog savjetnika za ocjenu nekliničke i kliničke dokumentacije lijeka u Odsjeku za ocjenu sigurnosti i djelotvornosti lijekova u Odjelu za odobravanje lijekova. Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata za navedeno radno mjesto je odabrana kandidatkinja Lidija Prka, dr. med., spec.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) donijela je Odluku o poništenju natječaja kojeg je objavila na portalu MojPosao.net, za radno mjesto administrativnog referenta za farmakovigilanciju i racionalnu farmakoterapiju II stupnja u Odsjeku za farmakovigilanciju i racionalnu farmakoterapiju u Odjelu za sigurnu primjenu lijekova i medicinskih proizvoda.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radno mjesto višeg stručnog suradnika - specijalista za farmakovigilanciju i racionalnu farmakoterapiju u Odsjeku za farmakovigilanciju i racionalnu farmakoterapiju u Odjelu za sigurnu primjenu lijekova i medicinskih proizvoda. Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata za navedeno radno mjesto je odabrana kandidatkinja Ivona Bahnik Biševac, mag.pharm., univ.mag.pharm.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radno mjesto stručnog suradnika za farmakovigilanciju i racionalnu farmakoterapiju u Odsjeku za farmakovigilanciju i racionalnu farmakoterapiju u Odjelu za sigurnu primjenu lijekova i medicinskih proizvoda. Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata za navedeno radno mjesto je odabrana kandidatkinja Lara Mihić, mag.pharm.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) donijela je Odluku o poništenju natječaja, kojeg je objavila na portalu MojPosao.net, za radno mjesto višeg stručnog savjetnika za farmakovigilanciju i racionalnu farmakoterapiju u Odsjeku za farmakovigilanciju i racionalnu farmakoterapiju u Odjelu za sigurnu primjenu lijekova i medicinskih proizvoda.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radna mjesta inspektora dobre proizvođačke prakse u Inspektoratu u Ravnateljstvu. Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata za navedena radna mjesta odabrani su kandidati dr.rer.nat. Antun Hutinec, dipl.ing.kem.teh., dr.sc. Renata Rupčić, dipl.ing.kem. i Bernard Jendrašinkin, dr.vet.med.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radno mjesto farmakovigilancijskog inspektora u Inspektoratu u Ravnateljstvu. Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata za navedeno radno mjesto je odabrana kandidatkinja Marina Vidović, mag.nutr.


Agencija za lijekove i medicinske proizvode (HALMED) je na portalu MojPosao.net objavila natječaj za radno mjesto višeg stručnog savjetnika-specijalista I za ocjenu nekliničke i kliničke dokumentacije lijeka u Odsjeku za ocjenu sigurnosti i djelotvornosti lijekova u Odjelu za odobravanje lijekova. Nakon provedenog postupka selekcije, temeljem ostvarenih rezultata za navedeno radno mjesto je odabrana kandidatkinja dr.sc. Filipa Markotić, dr.med., spec.

Na vrh stranice